KIK VAGYUNK MI?

QProtection védelem: minden így kezdődött…

Helló, Bándli Renátó vagyok, a QProtection készülékvédelem megálmodója, szenvedélyes techfanatikus és több mint 7 éve sikeres sorozatvállalkozó. Bármelyik cégemről legyen szó, mindig valami ütőset és innovatívat próbáltam meg létrehozni, olyat, amire VALÓS igénye van az embereknek. Ez a QProtectionnel sem volt másképp…

Évekig vezettem egy győri Apple szerviz üzletet. Büszkén és örömmel állíthatom, hogy ez volt a No. 1 szerviz a városban – sőt, még más városokból is jöttek át hozzánk javíttatni. 5 év alatt 25 ezer ügyfelet szolgáltunk ki, ennek köszönhetően rengeteget láttam és tapasztaltam, többek között azt is, hogy melyek a leggyakoribb káresemények.

Teljes körű készülékvédelem, baleseti garancia: Apple, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia, Sony, Asus, Realme készülékekre.

Küldetésünk:

Egy átfogó piackutatás után, a statisztikák elemzésénél arra a következtetésre jutottam, hogy a készülékbiztosítást kínáló cégeknél bizony bőven vannak hiányosságok. Ezekre a hiányosságokra és az emberek valós igényeire reagálva 2018-ban megalapítottam az iProtectiont. (Ma már QProtection.)

  • CÉLUNK, hogy cégeknek és magánszemélyeknek védelmi szolgáltatást, baleseti garanciát nyújtsunk új és használt eszközökre, a bíztosítóknál jobb feltételekkel, és kedvezőbb áron.
  • KÜLDETÉSÜNK, hogy nyugalmat garantáljunk és pénzt spóroljunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk egyedülálló a piacon, Európában ez az első olyan készülékvédelem, ami online formában illetve használt készülékre egyaránt megköthető.

Nézzük meg, hogy pontosan miben is tudunk a segítségedre lenni

Valószínűleg nem tévedek, ha azt mondom, hogy a zsebedben lapuló mobiltelefonod a legdrágább technikai eszközöd (vagy maximum a második legdrágább). Ez a legtöbb embernél így van, a készülék ára nem ritkán 2-3 havi jövedelmüket is kiteszi. Ha a telefont leejted, vagy ne adj’ isten vízbe dobod, esetleg „magától” meghibásodik, az akár félhavi bevételedbe is kerülhet. Ha pedig ellopják, az még jelentősebb mértékű anyagi kárt jelenthet számodra.

Viszlát, méregdrága szervizelés! 
A megoldás a QProtection készülékvédelem, baleseti garancia.

Majdnem!
5% kedvezmény
7% kedvezmény
10% kedvezmény
Ez nem sikerült
15% kedvezmény
Legközelebb :(
Ajándék átlátszó tok
Máskor!
20% kedvezmény
3% kedvezmény
Ajándék üvegfólia
Forgasd meg & nyerj! ;)

Itt az esélyed, hogy nyerj egy kupont magadnak!

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.