BEMUTATKOZUNK

qprotection logo

a védelmedre szabva

A 2018- ban IProtection néven induló vállalkozásunk három év alatt egyedi üzleti modelljének és missziójának köszönhetően hazánk legdinamikusabban fejlődő vállalkozásává vált a technikai eszközök védelme területén.
A győri kisvállalkozásból indult, napjainkra QProtection Protect Zrt. néven működő cégünk nem pusztán egy szerviz vagy egy szolgáltatás. Üzletpolitikánkat hazai és nemzetközi színtereken hiteles piaci felmérések, és a felhasználók valós igényei alapján fogalmaztuk meg.
Tudjuk, életünket meghatározzák technikai eszközeink. A zsebünkben lévő mobilkészülékeink többszázezer forint értékben szolgálják mindennapjainkat, tárolják banki, személyes, ügyfélkapus adatainkat, családtagjaink, barátaink elérhetőségeit. Kezeli közösségi felületeinket, naptárunkat és számos online tárhelyünk elsődleges belépési felülete. Védelmük és karbantartásuk saját kényelmünk és megnyugvásunk érdekében elengedhetetlen.
A biztosítókkal ellentétben cégünk ismeri azokat az élethelyzeteket, melyek a legnagyobb körültekintés esetén is jelentős károkat tudnak okozni készülékeinkben. Legyen a káresemény lopás, törés, beázás, meghibásodás,- a legjobb feltétellel és áron nyújtunk neked baleseti és védelmi garanciát.

Szolgáltatásainkra Európában egyedülálló módon, online fizethetnek elő partnereink a legtöbb telefonmárka esetében.

Mely márkákkal dolgozunk?

Apple, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia, Sony, Asus, Realme

Szenvedélyünk az eszközvédelem

Rohamosan fejlődik körülöttünk a világ és a mi hitvallásunk, hogy vele kell tartanunk nekünk is. Jövőben célunk a sajátmárkás tokok és fóliák gyártása, hogy a lehető legjobb kezekben legyenek ügyfeleink készülékei.

A QProtection azonban nem áll meg a zsebedben lapuló mobilodnál! A jövőben célunk a háztartási nagygépek és telekommunikációs eszközök védelme is, hogy helytől függetlenül minden lehetőségre felkészülhess általunk.
Otthon. A munkahelyeden. Hazánkban. Európában. Angliában és a tengeren túl.

qprotection logo

a védelmedre szabva

Majdnem!
5% kedvezmény
7% kedvezmény
10% kedvezmény
Ez nem sikerült
15% kedvezmény
Legközelebb :(
Ajándék átlátszó tok
Máskor!
20% kedvezmény
3% kedvezmény
Ajándék üvegfólia
Forgasd meg & nyerj! ;)

Itt az esélyed, hogy nyerj egy kupont magadnak!

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.